Sommeren er på vej, og taskerne bliver mindre og mindre. Måske har du endda allerede skiftet til den lette sommertaske eller måske er det bare tid til at få lavet en forårsrengøring i vintertasken.

Uanset hvad giver vi dig her tre tips til, hvad du ALTID skal have i tasken.

Vabelplaster

Vabelplaster er en af de ting, man aldrig har med, når man skal bruge det. Men en vabel er både generende, smertefuld og kan ødelægge hele dagen. Derfor er det vigtigt, at du altid har et ekstra vabelplaster i tasken. Det gælder især, hvis du har købt nye sandaler her til sommer, hvor remme og stropper ofte kan gnave sig ind i den sarte hud. Hvis sommeren byder på byture i lækre stiletter, kommer du helt sikkert også til at takke fornuftige fortids-dig for at have pakket et ekstra plaster.

Køb gerne et kvalitetsplaster fra Scholl eller lignende, hvis du vil være sikker på, at det sidder hele aftenen og faktisk beskytter vablen.

Deodorant

Især her om sommeren er det altid rart at have en deodorant med i tasken. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kan det nemlig være svært at holde sveden helt væk. Derfor er det rart at vide, at du altid kan friske dig op, hvis det bliver nødvendigt.

Du kan vælge at bruge en deodorant med parfume, hvis du vil være sikker på, at den kan camouflere en eventuel svedlugt. Når du ikke bruger den hver dag, er risikoen for at udvikle parfumeallergi ikke så stor, så det kan være en god løsning i dette tilfælde.

Solcreme

Den danske sommer er uforudsigelig, og mange af os bliver forbrændt i de første solskinsdage. Vi har nemlig tendens til at blive overmodige og tro, at vi kan modstå solen. Men solens stråler er farlige, og det gør en verden til forskel, om du har solcreme på eller ej.

Der er heller ingen grund til at sidde inde på de allerbedste dage, bare fordi du har glemt solcremen. Så skaf en faktor 15 eller 20 i taskevenlig størrelse og nyd sommeren i fulde drag!

Vabelplaster, deodorant og solcreme – har du husket det hele?