Taske fra Adax

Adax

Adax er en af landets mest kendte producenter af tasker, og har eksisteret i snart 30 år. I 1982 lancerede Eugen Silfen for første gang tasker og punge til den danske befolkning. Den gang var det under navnet Adax Copenhagen, nu er bynavnet som regel fjernet fra taskerne, men det er det eneste der har ændret sig.

Det er stadig Silfen, der designer taskerne. Det betyder også at designet er let genkendelig, og yderst stilrent. Adax’s tasker er meget traditionelle i deres design og er ikke til at tage fejl af. Adax er kendt for altid at bruge de bedste materialer i læder og skin, og når man køber en Adax taske, er man sikker på at have en genstand taske der holder i mange mange år. Han har skabt et lille imperium i den danske modeindustri.

Hvilken slags tasker laver Adax?
Det er lige meget om du vil have en kuverttaske, en clutch eller en decideret taske, Adax er nemlig leveringsdygtig i det hele. De er dog nok mest kendt for deres mindre kuvert og clutch tasker. Det er de mest genkendelige og uden tvivl også de mest solgte. De laver dog også mere “brugbare” tasker til bærbare computer eller måske en iPad. Med andre ord, så er man godt dækket ind uanset hvad man er på udkig efter, hvis man kigger på Adax.

Hvor køber jeg en Adax?
Adax er er som nævnt tidligere en danske producent, kan man også finde Adax tasker i stort set alle velassorteret taskebutikker. Der er altså rig mulighed for at finde et bredt udvalg, uanset om du er i Neye, Magasin, Illum eller en tredje, fjerde eller femte butik. De kan også købes på langt de fleste webshops, og naturligvis kan de også købes på deres egen hjemmeside, hvor man finder et bredt udvalg af alle deres flotte modeller. Du kan også købe dem på eksempelvis Boozt, hvor det ofte er lidt billigere. Oveni kan du endda ofte finde rabatkoder til stylepit og dermed få dem endnu billigere.

Hvad koster en Adax taske
Adax fås ikke kun i alle størrelser og faconer, de fås også i alle prisklasser, alt efter hvad du er ude efter. De billigste mobiltelefonholdere koster lige omkring 100 kroner, mens de større skuldertasker koster et par tusinde, men kan også fås på tilbud fra tid til anden. Hvis du er på udkig efter en lille pung eller en kuverttaske, skal du regne med omkring 400-1000 kroner.