Taske fra Bel Sac

Bel Sac

Den danske taskeproducent Bel Sac har i år kunne fejre sin 40 års fødselsdag. I 1971 grundlagde Poul Hansen firmaet, da han fra sin private adresse i Holstebro begyndte at producere tasker. Der er dog sket meget siden 1971, ikke mindst med mængden af tasker der bliver produceret, der bærer mærket Bel Sac. Det er dog stadig i Poul Hansens familie. Det er nemlig datteren Camilla Dalager, der har overtaget forretninger.

Egentlig betyder Bel Sac flot eller smuk taske på fransk, og det er da også et meget rammende navn. For det danske firma har liden starten for 40 år siden var garant for lækre tasker i en fantastisk kvalitet.

Noget for en hver smag

Der findes stort set ikke den type taske som Bel Sac ikke producere. Uanset om man er på udkig efter en lille kuvert taske, en clutch, en skuldertaske eller en taske til sin bærbare computer, kan det blive af mærket Bel Sac. Det er dog primært de mindre håndtasker og de lidt større skuldertasker, derfor alvor har sørget for at mærket i dag udover i Danmark også sælges i store dele af Europa.

Sammensætningen af det enkle, men unikke og elegante skandinaviske design med de gode italienske materialer, har gjort deres tasker eftertragtet i storbyerne udenfor landets grænser. De laver lideledes mange flotte herretasker og lækre dokumentmapper.

Prisen

Ligesom der findes et væld af variationer i taskerne, så er der også noget i alle prisklasser. En pung eller en lille kosmetiktaske kan købes fra omkring et par hundrede kroner, mens man skal betale ca. det dobbelte for de billigste håndtasker. Hvis man vil have nogle af de lækre og lidt større skuldertasker, skal man være indstillet på at skulle af med et godt stykke over 1000 kroner. For de penge får man også en super lækker dansk kvalitet, der kan holde i mange år.

Den behøver dog ikke holde i mange år, Bel Sac udsender nemlig flere gange hvert år nye kollektioner, og er blandt de mest produktive producenter af tasker her i landet.

Hvor?

Da Bel Sac er et dansk mærke, kan de også købes i langt de fleste taskeforretninger, ligesom der også er en lang række tøjbutikker og magasiner der fører mærket. Der er også rig mulighed for at købe dem online, hvor Miinto eksempelvis har et stort udvalg, af mange forskellige variationer af det lækre danske brand.