Taske fra Birger Christensen

Birger Christensen

En af Skandinaviens absolut førende navne når det kommer til mode og design inden for pels og læder er uden tvivl Birger Christensen. Forretningen blev etableret tilbage i 1869, længe før Prada, Dior, Armani og alle de andre store modehuse, og det er svært at finde noget med mere tradition bag sig en Birger Christensen.

Det var den nuværende ejer Jens Birger Christensen’s tipoldefar Carl Schottländer der sammen med Moses Levinski startede Birger Christensen, det var dog ikke under det velkendte navn, da det først blev introduceret i 1955, efter i en årrække at have hedder J. Birger Christensen.

The Shopper

Birger Christensen er primært en butik, der sælger meget eksklusive mærker, og altså ikke nogen taskedesigner. Men når det kommer til netop tasker, laver Birger Christensen dog et par enkelte, heriblandt den særdeles velkendte shopper taske, hvor der også følger en toilettaske med.

Pris?

Hvis man har planer om at skulle ind i Birger Christensen butikken i Østergade eller i Hérmes/Birger Christensen i København Lufthavn, skal man være indstillet på at have den store tegnebog med. De dyre tasker der forhandles sammen med de uhyre smukke pelse, koster nemlig hurtigt det samme som udbetalingen på en mindre bil. Hvis man bare gerne vil have et lille stykke af Birger Christensen i form af shopper tasken, så er det dog knapt så bekostelig en affære. Den koster nemlig kun 295 kroner. Men det er heller ikke hverken læder eller pels, men 100% ren Polyester.

Hvor?

Butikken ligger i København, men derudover er der også en webshop på hjemmesiden birger-christensen.dk, hvor man kan kigge og lade sig inspirere at mærker som Helmut Lang, Alexander Wang og mange andre.