Taske fra Black Lily

Black Lily

Det danske mærke Black Lily har kun ganske få års historie bag sig. Firmaet blev stiftet for et par år siden af June Maria Carlsen og Inge Kindberg, der har store planer om at blive et stort og anerkendt mærke. Allerede efter ganske kort tid, besluttede de to kvinder, at der skulle indføres kapital hvis de skulle vokse med den hastighed de ønskede. Derfor solgte de en tredjedel af aktierne i selskabet til Grundtvig Invest.

Kapitalindsprøjtningen gjorde, at June og Inge ikke behøvede tænkte helt så meget på økonomien, og kunne koncentrere sig om andre ting. Blandt andet at designe tasker, bælter, tørklæder, strikhuer og meget mere. De designer det hele i Danmark, mens en stor del af det produceres i Indien, Italien og andre steder i Europa.

Nybegyndere med stor erfaring

Selvom der ikke var nogen af de to der havde erfaring med at være selvstændige, så er de begge garvet i branchen. June der har en fortid som indkøber designer taskerne, mens Inge har en markedsføringsuddannelse bag sig. De har begge arbejdet i Bestseller, inden de tog springet og blev selvstændige.
Priser

Black Lily producere en lang ting accessories, og deres produkter findes i stort set alle prisklasser. De mindre håndtasker starter fra lidt under 1000 kroner, mens man skal betale over det dobbelte, hvis det er en større skuldertaske man er ude efter. Generelt så ligger priserne i den høje mellemklasse. De er af en lækker kvalitet, og koster langt mindre end de store franske og italienske modehuses men mere end flere andre danske producenters.
Hvor?

Black Lily forhandles i en lang række butikker her i landet. Hele listen af forhandlere kan findes på hjemmesiden BlackLily.dk. Ellers er der også rig mulighed for at købe dem i en lang række webshops såsom musthaves, moods, shop og og kan også købes på firmaets egen hjemmeside.