Taske fra Burberry

Burberry

Burberry der blev stiftet af Thomas Burberry, er et af verdens ældste modehuse, da det har mere end 150 års historie bag sig. Det traditionsrige engelske modehuse, og har i langt over 100 år spillet en stor betydning for især den engelske herremoder, hvor Burberry har været en fast bestanddel af den pæne del af befolkningen.

De sidste mange år, har Buberry slået voldsomt igennem her i landet, hvor det især er de meget karakteristiske ternet skjorter, slips, polo’er og meget andet der har gjort mærket synligt i gadebilledet.

De yderst karakteristiske tern, gør at man aldrig er i tvivl om, hvornår noget er Burberry, og det samme gør sig gældende når det kommer til deres tasker. Burberry er dog langt mere end tern, Burberry har nemlig også en langt mere eksklusiv side, hvor der virkelig er tale om luksus på højt plan, og ikke bare teenagedrenge i ternet poloer.

Det klassiske Burberry

Ligesom der er fås en masse forskelligt Burberry tøj med ternerne, kan man også få en lang række forskellige tasker der bærer de karakteristiske tern, men det klassiske Burberry er langt fra lige så simple. Mange af deres tasker har super lækre detaljer, og skiller sig ud fra mængden.

Kvaliteten er i helt i top, og mange af deres skuldertasker er lavet af lækkert kalvelæder. Der er desuden prestigemærket Thomas Burberry, der koster langt mere end det “almindelige” Burberry.

Pas på kopier

Når et mærke når en vis popularitet, begyder der også at dukke mange kopier op. Det er bestemt ingen undtagelse med Burberry, der er et yndet offer i kopiindustrien. Derfor anbefales det også, at du kun køber hos de store anerkendte webshops når hvis du køber dem online. Det er ofte rimelig let, at se på det ternet udgaver, om der er tale om en kopi, fordi de små firkanter ofte er en smule skæve. Det kan være langt sværere med andet Burberry, og netop derfor skal man holde sig til de store store som net-a-porter og lign.

Hvad koster Burberry?

Burberry tasker fås i mange forskellige kvaliteter, faconer og ikke mindst priser. I den billige ende kan man købe små kuvert tasker til lidt over 1000 kroner. Hvis man hellere vil have en skuldertaske, og eventuelt fra Thomas Burberry, så er det langt højere beløb der skal findes. En klassisk Burberry taske kan nemlig let løbe op i langt over 10.000 kroner, men så har man også en super lækker taske der holder i mange mange år, og aldrig går af mode.

Hvor?

Som nævnt er der rigtig mange kopier i omløb. Derfor skal man også være varsom med at købe på butikker på nettet man ikke har hørt om, ligesom man også skal kræve at se kvitteringer, hvis du køber en brugt. Desuden kan man naturligvis også finde Burberry i rigtig mange butikker. Og et sted man naturligvis kan være helt sikker på at finde dem, er i Burberry’s butik på Østergade i København.