Taske fra Calvin Klein

Calvin Klein

I 1968 lancerede designeren Richard Klein mærket Calvin Klein, hvilket nok ikke er en beslutning han siden hen har fortrudt. Selvom der er tale om et relativ ungt mærke, er Calvin Klein der også ofte bare omtales CK nemlig blevet et af verdens absolut største modehuse. I starten var det primært benbeklæder i form af bukser og de ikoniske boxershorts der var med til at definere brandet.

Siden hen er imperiet dog blevet voldsoms udvidet med gallakjoler, parfumer, ure, solbriller og ikke mindst tasker. Det prestigefulde amerikanske mærke har haft en enorm succes de sidste tyve år, hvor mange af de absolut største stjerner har været model for deres kampagner.

Hvem husker ikke Mark Wahlberg reklamerne for Calvin Klein boxershorts fra den gang hvor han kaldte sig Marky Mark. Siden hen har blandt andre Kate Moss og Scarlett Johansson stået model for modehuset.

De unges mode

Netop fordi de har brugt unge trendy stjerner, til at vise produkterne, betragtes Calvin Klein også af mange som et ungdommeligt mærke, der henvender sig langt yngre end eksempelvis Dior og Gucci. Stilen er da også anderledes, og priserne også også lidt mere nærmere jorden, end mange af de europæiske store modehuses er. Hvis man er ude efter de absolut nyeste og hotteste designs fra CK, kommer man dog stadig til at betale en klækkelig sum for det.

Prisen

Der findes utrolig mange variationer af Calvin Klein tasker. De fører alle former, og der er en form variation inden for clutch tasker, håndtasker, skuldertasker, kosmetiktasker osv. Så uanset om man er til det ene eller det andet, så er det ikke noget problem at finde den Calvin Klein taske der lige præcis passer.

Det betyder naturligvis også, at de findes i alle prisklasser. Som tidligere nævnt så er de ikke lige så dyre som flere af de europæiske pendanter, og man kan godt få nogle af de mindre tasker til under eller lige omkring 1000 kroner, mens en pung koster omkring det halve.

Hvis man er ude efter nogle af de større skuldertasker eller shopping bags, skal man dog være indstillet på at give tættere på 2000.

Fås overalt

Calvin Klein er uhyre populært, derfor kan taskerne også købes i rigtig mange butikker, både de større fysiske modebutikker og i en meget lang række webshops, kan man vælge mellem en masse forskellige. Især i udlandet skal man dog være meget opmærksom på kopier, der ofte bærer det store CK logo, men aldrig har været i nærheden af Calvin Kleins designborde.