Taske fra Decadent

Decadent

Det er blot 6 år siden, at Karina Mundt Holst stiftede Decadent i København, hun er stadig ejer og er kreativ chef i selskabet, der efterhånden har vokset sig en del større end i 2005 da eventyret begyndte. Karina Mundt Holst havde arbejdet mange år i modebranchen, da hun besluttede sig for, at hun ville stå på egne ben og derfor stiftede Decadent. Hun var altså langt fra nogen novice da hun startede.

Working bag one pocket

I dag står Decadent bag utrolig mange forskellige designs, og laver alle former for størrelser og faconer. Hele virksomheden blev dog opbygget omkring en enkelt taske. Karina Mundt Holst’s mors taske fra 70′erne som hun designede Working bag one pocket ud fra, hvilket skulle vise sig at blive en af de bedste sælgende Decadent modeller.

Tasken laves stadigvæk og der er stadig godt salg i den, men til alle sæsoner kommer der også nye tasker til, og det er muligt at få en Decadent taske til et hvert formål, hvilket også er visionen for selskabet. De ønsker nemlig, at producere tasker til kvinder i alle aldre, til et hvert formål, dag eller net, til alt beklædning lige meget hvad trenden er i mode. De ønsker med andre ord at lave tidløse klassikere.

Karina Mundt Holst kalder da også selv designet på hendes tasker som værende inspireret af hverdagen for almindelige kvinder over hele verden, der vil have en praktisk taske der samtidig er lækker og moderne.

Selskabet er dansk, men i takt med at populariteten af taskerne er steget herhjemme, har det store udland også fået øjnene op for taskerne, der nu sælges i flere af de store europæiske byer.

Prisen for dekadence?

Prisen hænger også sammen med den lækre kvalitet af taskerne. Derfor er Decadent tasker også i den lidt dyre ende. Selvom kvaliteten er fuldt på højde med de store modehuses så ligger prisen dog noget lavere. Hvis du er på udkig efter en lille taske eller en pung, kan du således godt være heldig at finde dem til under 1000 kroner. Hvis du vil have den mere klassiske Working bag one pocket, så er prisen dog også en lidt anden. Den koster lidt over 2000 kroner, men det er også af en yderst lækker kvalitet.

Hvor får man dem?

Der er rigtig mange webshops, der har et meget stort udvalg af taskerne. Hvis du ligesom så mange andre gerne lige vil prøve tasken inden du køber den, så er der også efterhånden rigtig mange butikker der fører mærket. Blandt de kæder der har dem stående er Bahne, Magasin og Salling. På bydecadent.dk kan man finde en forhandlerliste over alle de butikker der sælger dem.