Taske fra Depeche

Depeche

Det danske mærke Depeche har eksisteret siden 1999, og har lige siden de blev grundlagt oplevet en stigende popularitet hos den kvindelige del af den danske befolkning. De lækre tasker, der næsten altid er lavet i skind, har ramt plet, udover den lækre kvalitet og det flotte design, så er taskerne nemlig også i middelklassen når det kommer til prisen.

Det er da heller ikke kun de danske kvinder, der har fået øjnene op for Depeche. Hvis man færdes i større byer i Skandinavien og Tyskland, vil man nemlig også kunne finde taskerne, bælterne og pungene på hylderne.

Som nævnt laver Depeche også mange andre ting end tasker. Det er dog dem der er blevet mest kendte for. Depeche tilbyder flere forskellige kategorier af tasker til de danske kvinder. De laver small, medium, big, PLUS og Travel, og det giver nok sig selv hvad de forskellige kategorier indeholder.

Farverne

Depeche arbejder med tre forskellige farver til deres tasker, “dust”, “yellow”, “army”, “black”, “cognac” og “grey”, hvor de selv beskriver grey, black og cognac som farver der er aktuelle hele året rundt, hvor nogen af de andre er mere sæsonbetonet.

Hvad koster de?

Depeche tasker er lavet i rigtig lækkert skind, og i forhold til dette ligger Depeche absolut i den billige ende af skalaen. De er langt billigere end mange af konkurrenterne fra de europæiske modehuse. Mens de små clutch tasker kan købes fra omkring 500 kroner, skal men tættere på 1000 hvis man er ude efter deres big modeller, men så får man også flot dansk design i lækker kvalitet.

Hvor køber man dem?

Det er langt fra alle taskebutikker, der forhandler Depeche mærket. Så hvis man vil finde det største udvalg, kan det være en god ide at kigge på de større webshops, hvor der er langt flere der har masser af Depeche på lager. Man kan blandt andet finde dem på Miinto og lignende store sider.