Taske fra Dixie

Dixie

Der er naturligvis mange der gerne vil være moderigtige, men måske ikke lige har 5000 kroner til en ny taske, hvilket de færreste trods alt har. Til dem findes der heldigvis også mange alternative mærker. Et af dem er det danske Dixie, der har gjort det til deres principsag at moderigtige tasker og accessories ikke behøver koste en formue. De har derfor masser af forskellige tasker, hvor de fleste budgetter kan være med.

Dixie laver både punge, ure, smykker, handsker, tasker, sko og bælter – kort sagt, så laver de alt tænkeligt inden for tilbehør. De laver det i alle slags former, størrelser og ikke mindst farver. Så uanset om du er til noget flashy og prangende, eller noget med nedtonet og klassisk, så kan du sandsynligvis finde det hos Dixie. Der er nemlig alt lige fra meget klassiske sorte lædertasker til farvestrålende håndtasker i guld.

Stilen

Det er meget svært at sætte stilen på Dixie tasker i bås, for der er stort set ikke den type taske de ikke laver. Så stilen kan både være feminen, outrer, klassiske, festlig og endda kedelig. Det er både det fede og det lidt kedelige ved Dixie. Der er nemlig ikke noget man kan kalde for en typisk Dixie, hvilket man kan med så mange andre mærker.

Udover at lave mere almindelige tasker laver Dixie også nogle rigtig fede laptop tasker, så hvis du har lyst til at pakke din bærbare computer lidt lækkert ind, kunne det være, at det skulle være i en Dixie.

Prisen

Der er nok ikke den store tvivl om, at der er mange der vil vælge en Dixie taske på grund af prisen. Priserne for de mindre håndtasker starter nemlig allerede ved et par hundrede kroner. De lidt større modeller såsom skuldertaskerne koster fra omkring 500, mens de absolut dyreste koster 1000 kroner, men så er man virkelig også oppe i creme de la creme fra Dixie.

Hvor?

Dixie tasker forhandles rigtig mange steder, hvor man kan købe modetøj. Man kan blandt andet købe dem i Deres, Message, Dope og mange andre butikker i de lidt større byer. Hvis man hellere vil finde dem online, er der også rigtig mange der har taskerne i deres webshops, blandt andre smartgirl, Miinto, Nelly og mange mange andre.