Taske fra Dunlop

Dunlop

Dunlop er en af det ganske få australske mærker, der har fået et stort gennembrud på den store internationale scene. I mange år var Dunlop ensbetydende med sportsudstyr, hvor de blandt andet producerede tennisbolde, tennisketchere og var brugt af de største tennisstjerner som John McEnroe, Steffi Graf og mange andre.

For mange år tilbage lagde Dunlop stilen om. Det skulle ikke længere kun være kedelige sportstasker, der skulle præge deres kollektioner af tasker, og det har vist sig, at være en rigtig klog beslutning for det australske selskab.

Dunlop er nemlig nu blevet til et højt profileret mærke, der med stor succes blander den sporty stil med moden, og har et stort publikum af købere, der gerne vil skille sig lidt ud fra mængden, men uden at blive alt for mystiske.

Da Dunlop besluttede sig for at begynde at lave moderigtige tasker havde de således allerede et stort potentielt klientel i dem, der allerede brugte deres tasker eller udstyr i forbindelse med sport. Derfor fik de også hurtig succes, og denne succes har de beholdt lige siden. Kombinationen af det sportige og retro design har været et hit, og uanset om du vil bruge den som sportstaske eller som almindelige taske, så er du godt klædt på en en Dunlop.

Prisen på dunlop
I forhold til mange andre tasker er Dunlop naturligvis i den lidt dyrere ende, men hvis man sammenligner med de dyre designertasker, er der ingen tvivl om, at man får meget mere for pengene hos de australske taskemagere. De er naturligvis dyrere end standart tasker fra Nike, Puma eller Adidas, men de er også super lækre og vækker langt mere opsigt, end en almindelige kedelig sort sportstaske. Prisen på en Dunlop taske ligger typisk omkring 500 kroner, men kan nogen gange findes lidt billigere på udsalg.

Hvor kan de købes?
Dunlop er efterhånden blevet et veletableret mærke i hele verden, og derfor kan man også købe dem i mange velassorteret forretninger sports såvel som mode. Desuden er der en masse webshops der forhandler dem, så hvis du er på udkig efter en moderigtig sports/handy taske så er der rig mulighed for at finde den.