Taske fra Ecoist

Ecoist

Ecoist er alt andet end en traditionel taskeproducent. Den amerikanske producent, der har hovedkvarter i Miami, laver nemlig deres tasker i genbrugsmateriale. Det startede med alt fra chipsposer, gammelt slikpapir, konservesdåser og meget andet. De har dog nu allieret sig med en række af verdens største virksomheder og producerer tasker fra deres affald.

Det mest kendte samarbejde er uden tvivl med Coca-Cola, hvor de bruger Coca-Cola affald til at lave tasker, smykker andre accessories. Alt hvad Ecoist laver er økologisk og skånsomt mod miljøet, udover at de altså genbruger materiale der ellers ville gå til spilde, planter de også et træ for produkt der bliver solgt. Det betyder, at Ecoist hvert år planter mere end 100.000 træer rundt om i verden.

Candy Wrapper handbag

Så hvis du gerne vil købe et taske, og samtidig være på god jord med moder natur, så er der ikke den store tvivl om, at Ecoist er et næsten unaturligt godt valg. Det moderigtige genbrugsmateriale har gjort taskerne eftertragtet især i den vestlige verden hvor mange gerne vil signalere miljøbevidsthed.

Det er ikke kun miljøet, der spiller en stor rolle hos Ecoist. Det gør den sociale ansvarlighed også. Således bliver taskerne lavet i samarbejde med en non-profit organisation i Mexico, der sørger for at arbejderne har så gode vilkår som overhovedet muligt. Alt i alt er det tale om en virksomhed med alle de rette værdier.

Priser?

Udover at Ecoist er et yderst miljøbevidst valg, så er det også til at betale. Langt de fleste af de større tasker koster et stykke under 1000 kroner, mens de mindste og billigste kan fås til blot et par hundrede kroner.

Hvor?

Man kan godt finde Ecoist tasker i nogle ganske få fysiske butikker, men det er jo langt det letteste at finde dem online, hvor der er et kæmpe udvalg. Man kan købe dem på flere danske hjemmesider, men det absolut største udvalg finder man naturligvis på Ecoist.com, hvor der er mange hundrede modeller at vælge imellem.