Som du kan se her på siden, så er det ikke svært at finde lækre tasker i den dyre ende af prisskalaen. Der er heller ikke nogen tvivl om, at der et noget helt specielt ved en lækker taske fra Mulberry eller Gucci, men en super lækker og enkel taske behøver langt fra at koste det samme som en måneds husleje.

Hav tasker til flere lejligheder

Det er dejligt at have en eksklusiv taske, men hvis man bruger den hver eneste dag, mister den lidt at det eksklusive. Det er derfor en rigtig god ide at have nogle forskellige tasker, der passer til forskellige lejligheder, og det er de færreste der har budget til at købe dyre tasker til hverdag og fest så at sige.

Hvilke typer af tasker skal der være i skabet

Ligesom du har noget forskelligt tøj der matcher til forskellige ting, så bør du også have forskellige typer af tasker. Du skal naturligvis have en skuldertaske, til de dage, hvor du skal have meget med, og hvor der skal være plads til lidt af hvert i tasken. Du skal naturligvis også have det “modsatte” altså en lille clutch, hvor du kun kan have det absolut mest nødvendige til en tur i byen. Mellemtingen er en crossbody taske, en lille taske hvor du kan have det mest nødvendige – og så lige lidt mere. Du kan finde et flot udvalg af crossbody tasker her til meget rimelige priser.

Spar op til drømmetasken

Ligesom dit garderobeskab nok er præget af en lang række tøj til H&M og lignenden krydret med lidt mere eksklusive mærker, så lad din taskesamling være det samme. Sørg for at have nogle hverdagstasker du kan gå med til hverdag, og hav så nogle af de lidt mere flashy mærker til festen. Der er noget helt fantastisk ved at spare op i flere måneder og så købe lige den taske, men har gået og drømt om.