Taske fra Gucci

Gucci

Det er nok de færreste, der er bare en smule modeinteresseret, der ikke har en lille forkærlighed for det italienske modehus Gucci. For siden Tom Ford overtog styringen, har de stået bag nogle af de mest flotte, spændende og  eksklusive designs. Det gør sig gældende i deres tøjkollektioner, solbriller og ikke mindst deres tasker, der findes i alle faconer og størrelser.

Historien bag Gucci

Modehuset Gucci har en 90-årig historie bag sig. Og tiden siden stiftelsen i 1921 har været yderst turbulent. Det startede godt og det varede ved i mange år. Efter 50′erne havnede Gucci dog i store problemer. Deres designs var ikke så spændende mere, og derfor daledes deres popularitet og og salg også voldsomt, og de nærmede sig hastigt en konkurs.

Men så kom amerikaneren Tom Ford ind fra højre og reddede dagen. Han fik Gucci tilbage på rette kurs. Inden for et års tid havde han mere en fordoblet salget hos Gucci, og med ét var de tilbage i den absolutte elite.

Tøjet spillede naturligvis en stor rolle, men de mange kollektioner af accessories som solbriller og tasker, var også med til gøre Gucci populær igen.

Et eldorado af modeller

Gucci er et af de største modehuse i verden, derfor er der også umuligt mange modeller af vælge imellem, hvis du er ude og lede efter en ny taske. Uanset om du er ude efter en clutch, en kuverttaske, en pung eller en skuldertaske er der masser af muligheder, hvor der skal Gucci på den. Det handler udelukkende om temperament og behov. De er dog især kendt for deres smule clutch tasker med det ikoniske Gucci logo der afspejler stil, elegance og eksklusivitet.

Prisen i top

Haute couture is never on sale – sådan lyder et gammelt modemantra, og det samme gør sig gældende for Gucci tasker. Der er ikke noget der hedder halvpris modeller eller Gucci outlet. Ligesom Marc Jacobs, Louis Vuitton og mange andre af de førende mærker, så koster en Gucci taske, det en Gucci taske nu en gang koster. Så hvis du er ude efter en taske til omkring 1000 kroner, så skal du nok lede et andet sted, for Guccis brand er i top, og det samme er prisen i den grad. De mindre tasker starter ved et par tusinder, og her fra går prisen kun opad.

Hvor?

Der er flere webshops, der forhandler Gucci. Man skal dog ikke regne med at købe en ægte Gucci, hvis adressen hedder billiggucci.dk, guccionsale.com eller lignende. Her i landet findes der desuden to fysiske Gucci butikker, de er begge lokaliseret i hovedstadsområdet. Den ene ligger på strøget, mens den anden ligger i lufthavnen.