Travel bag fra House Doctor

Travel bag fra House Doctor

Hvis du skal på en weekendtur, en forlænget weekend eller måske bare en enkelt overnatning, og du ikke har brug for at have en kuffert med, er en taske som denne et absolut must. Der er findes mange travel bags, men der findes ikke mange der er lige så lækre som House Doctor, hvor de stadig er i et prisleje, der er til at betale.

House Doctor laver flere varianter, men det er især deres travel bag her i ren læder, som vi har kastet vores kærlighed på. Den er lavet i blødt læder hvilket betyder at den med tiden kommer til at ændre sig på både farve og tekstur, og den bliver kun mere og mere lækker jo mere den bliver brugt.

Historien bag House Doctor

House Doctor er et fremadstormende mærke, der trods det engelsk klingende navn er dansk. Det er de tre søskende Rikke, Gitte & Klaus Juhl der står bag mærket, som forhandles af en lang række forhandlere i Danmark såvel som i udlandet, og der er god grund til at tro, at deres tasker ikke bliver billigere i fremtiden, med den popularitet mærket allerede har fået, det kan derfor godt betale sig at købe dem nu.

Firmet blev stiftet tilbage i 2001 og har altså efterhånden omkring 15 år på bagen, men det er især i de senere år, at det er begyndt at gå stærkt med at bryde helt stort igennem på markedet, og vi har sandsynligvis kun set toppen.

Prisen

Generelt ligger prisen i den fornuftige ende af hvad man kan forvente at tasker af høj kvalitet. Den viste travel bag i 100% ægte læder koster eksempelvis 1999 kroner, hvilket bestemt er rimeligt. De laver også en længere række af billigere tasker. De kan eksempelvis købes på den danske livsstilsbutik Livingshop.dk