Taske fra Hugo Boss

Hugo Boss

Det er snart 890 år siden at Hugo Ferdinand Boss grundlage Hugo Boss, og der er sket meget siden 1924, hvor mærket første gang så dagens lys. Hugo Boss er en af tysklands få store modehuse der er anerkendte i hele verden, og der er mange grunde til. Generelt står Hugo Boss nemlig for meget eksklusivt og ikke mindst meget stilrent design. Det har gjort sig gældende i mange årtier med deres modetøj, og siden deres lancering af tasker, har det samme også været gældende her.

Stilrent og klassisk
Hvis man er ude efter en taske, der virkelig skal vække opsigt og have iøjnefaldende farver, så er det nok ikke en Hugo Boss taske man skal kigge efter. For selvom de kommer i mange faconer og størrelser, så er de alle meget klassiske og der er ikke noget spraglet design eller unødvendige detaljer. Hugo Boss‘ tasker er klassiske smukke og derfor også meget stilrene og fås stort set kun i sort.

Hugo Boss laver alle former for tasker, så der er masser at vælge imellem uanset om du er til en lækker lille clutch, en skuldertaske, en iPad taske en håndtaske eller måske bare en lille pung. Fælles dem er, at de naturligvis er i lækkert læder og af en generel rigtig høj kvalitet som man forventer af et mærke som Boss.

Herre og dame
Hugo Boss laver både tasker til mænd og kvinder, hvor det til mændene primært er de funktionelle der tæller. Således har de en bred vifte af blandt andet computertasker, sportstasker, golftasker osv. Og her er der da også en lille variation i farverne, selvom det stadig er sort der er den altoverskyggende farve der går igen i langt de fleste modeller.

Pris

Præcis ligesom med deres tøj, så ligger Hugo Boss med deres tasker i den dyrere ende. I forhold til de største og mest populære producenter i katagorien så som Louis Vuitton, Fendi og flere andre, så er Hugo Boss’ priser dog langt mere prisvenlige. En clutch fra Hugo Boss kan fås for lidt under 1000 kroner, mens man skal op i mere end det tre dobbelte, hvis man er ude efter en skuldertaske

Hvor

Hugo Boss er et af verdens største mærke og forhandles i det meste af verden. Derfor er det heller ikke den helt store udfordring, at finde en forretning hvor man kan købe en Hugo Boss taske. Blandt de største fysiske forhandlere her i landet finder man blandt andre kæden Neye. Desuden er der en lang række hjemmesider der forhandler mærket. Du kan blandt andet finde Hugo Boss tasker hos Fashionbox.dk