Taske fra Kipling

Kipling

Kipling der blev stiftet tilbage i 1987 stammer fra Belgien, der ellers ikke ligefrem kan beskrives som en af modes helt store lande. De tre unge mennesker der stiftede Kipling, har dog haft stor succes med deres yderst utraditionelle tilgang til modetasker og andet tilbehør. Deres mix af materialer af stile, har gjort at der er mange der elsker mærket, og det er vel og mærke lige fra de sofistikerede modekvinde til de mere unge og city-chike typer.

Kipling tasker findes i en masse farver og ikke mindst i stort set alle udformninger, hvilket også betyder, at der stort set er en Kipling taske, til alle der vil ses med den lille abe der følger med mange af taskerne. Inden for de sidste par år, er Kipling begyndt at lave flere decideret modetasker og ikke helt så mange rygsække og lignende, hvilket hr resultatet i, at de over de sidste fem år har fordoblet deres omsætning.

Historien bag navnet

Ofte tager et mærke navn efter stifterne eller designerne, men nu er Kipling heller ikke helt som alle de andre. Navnet fandt stifterne på, det betyder egentlig ikke noget, men er valgt af en international grund. Nemlig at det er rimelig let at udtale på alle sprog, og men bliver ikke kvalt i at forsøge at udtale det. Samtidig betyder det så vidt vides heller ikke noget på nogen sprog.

Aben

Når man køber en Kipling taske følger der en lille abe keyhanger med, hvilket efterhånden er blevet et synonym med mærket. Oprindeligt var der kun en enkelt type af abe, der fulgte med taskerne. Som der er kommet mange nye slags tasker, er der også kommet flere forskellige aber der følger med.

Priser

Noget af det der har været med til at gøre Kipling populære, har også være, at prisen på taskerne er på et absolut moderat niveau. En lille håndtaske kan fås til under 500 kroner, mens de større skuldertasker og små kufferter koster mellem 500 og 1000 kroner. De er med andre ord til at betale uden at skulle tage et lån i huset eller overtrække visa kortet alt for meget.

Hvor?

Der er heldigvis rigtig mange taskebutikker, der er begyndt at føre Kipling mærket, men hvis man vil finde det største udvalg, er der bedre mulighed for det på nettet, hvor det bugner med butikker der sælger mærket. Og det er vel og mærke naturligvis til absolut konkurrencedygtige priser.

Hvis du gerne vil finde de billigste priser på Kipling, er der flere prissammenligningssites der har dem. Du kan blandt andet finde de bedste priser taskerne på shoplr.