Taske fra Marc Jacobs

Marc Jacobs

Der er er få ting der signalerer sans for mode og eksklusivitet som Marc Jacobs og hans smukke tasker. Marc Jacobs er kreativ direktør hos Louis Vuitton i øjeblikket, men man behøver ikke købe en LV taske, hvis man gerne vil have fingrene i en Jacobs taske, han har nemlig også sin egen linje.

Forskellen mellem Marc Jacobs og eksempelvis Louis Vuitton er, at Marc Jacobs henvender sig til de en del yngre, ikke mindst fordi han selv er det. Mange af de store modedesignere er godt oppe i årene, men selvom Marc Jacobs allerede længe har været et veletableret navn, er han ikke fyldt 50 endnu.

Ungt men stilfuldt og elegant
Noget af det der altid har kendetegnet Marc Jacobs, og også er grunden til at Louis Vuitton slog kløerne i ham, er hans evne til at designe  yderst elegant, men samtidig have en ungdommelighed og kant i meget af det han laver. Det er derfor heller ikke så underligt, at mange celebre mennesker har ham som deres absolutte yndlingsdesigner, og han er da også som regel at finde til de store modearrangementer. Den succesfulde designer og direktør er også mange gange blevet kåret som en af de mest magtfulde homoseksuelle mænd i verden.

Marc Jacobs eller Marc by Marc Jacobs
Umiddelbart lyder navnene Marc Jacobs og Marc by Marc Jacobs rimelig ens, men når man kigger på prisskiltet er der en verden til forskel. For at Marc Jacobs er ekstremt dyrt og forbeholdt meget store budgetter, så er der flere der kan være med når der Marc by foran Marc Jacobs.

Det er nemlig hans lidt billigere linje, hvor hans tasker eksempelvis kan købes for under 1500 kroner, hvilket man ikke får meget Marc Jacobs taske for.

Hvor køber man Marc Jacobs og Marc by Marc Jacobs
Marc by Marc Jacobs kan købes i mange netbutikker rundt omkring og kan også findes i eksempelvis magasin og andre steder. Det er lidt sværere at finde det mere eksklusive Marc Jacobs mærke, men et sted man dog altid kan være sikker på det at finde alt hvad det modebevidste hjerte ønsker, er i den flotte butik på Christian IX gade i København.