Taske fra Mulberry

Mulberry

Engelske Mulberry er i modebranchen et relativt ungt mærke. Det blev stiftet tilbage i 1971 af Roger Saul og hans mor i Somerset, England. Planen med Mulberry var, at det skulle være et livsstil mærke, og den mission må i den grad siges at være lykkes for dem.

Mulberry er vokset fra at være en lille engelsk virksomhed der lavede tasker, til at være et internationalt brand, der udover kvindetasker også er kendt for en lang række herretasker, punge, kufferter, tøj og diverse accessories.

Især inden for de sidste 10 år har populariteten for deres eksklusive takser eksploderet, og stort se alle kvinder der drømmer om en ny luksus designertasker har haft Mulberry i deres overvejelser.

Bayswater

En af de absolut mest populære tasker fra Mulberry er den elegante Bayswater model, der fås med mange forskellige udsmykninger og i lige så mange farver. Skuldertasken er en af de absolut flotteste på markedet, ikke mindst på grund af den stilrene, enkle men stadig elegante design. Noget der generelt kendetegner Mulberry.

Deres tasker der er lavet i lækkert læder, er nemlig ikke prangende og der er ikke en masse pangfarver eller store logoer til at gøre opmærksom på, hvad man går rundt med.

De er alligevel lette at genkende på formen, og det enkle lille logo.

Hvad koster de?

Mulberry er af en utrolig god kvalitet, og med det kendte Mulberry logo slipper man ikke billigt, hvis man er ude for at købe sig en Bayswater, eller en af de andre modeller. De almindelige versioner af taskerne koster fra omkring 5000 kr og ellers videre op. Skulle man virkelig have et stort taskebudget, er der også rig mulighed for at slå sig lås i luksus modellerne i strudseskind der løber i over 30.000 kroner.

Hvor køber man dem?

Der findes ufattelig mange hjemmesider der lokker med billige Mulberry tasker til omkring 1000-1500, men lad dig ikke narre, disse er IKKE ægte, og hvis man vil være helt sikker på at man få fingrene i en ægte er det bedste sted at købe på Mulberry.com