Taske fra Nova

Nova

Med 6 år bag sig, at NOVA tasker et rimelig nyt fænomen for de danske modebevidste kvinder. Med deres skandinaviske flotte design af skindtasker til fornuftige priser, har de hurtigt vundet en plads i mange hjerter der banker for mode. Nova er en del af Auluna Leather Company, der udover Nova bag og Accessories også står bag blandt andet Stock House.

Det er også herfra at taskernes designes, og med snart 50 års erfaring inden for lædervarer, er Auluna Leather Company godt rustet til at  stå for både design og produktion af taskerne. Selv siger Auluna, at deres tasker primært henvender sig til modebevidste kvinder over 30 år.

Der er dog også et begreb der hedder, at mode ikke har nogen alder, og det kunne meget vel gøre sig gældende i dette tilfælde. For der er rigtig mange Nova tasker der er både super lækre, og samtidig også er ganske ungdommelige, så at sætte dem i bås vil være forkert.

Nova bags and accessories står bag mange forskellige typer af tasker, de laver dog langt flest mindre håndtasker og større skuldertasker, som nok også er dem de er mest kendte for.

Prisen

Kendetegnet for alle deres tasker er, at de ligger i den absolut billige ende, hvor de fleste budgetter kan være med. Nova er ved at blive er større mærke herhjemme, med indtil videre har de ikke samme gennemslagskraft som mange af de større, og derfor er prisen også betydeligt lavere, selvom kvaliteten altså ikke fejler det mindste. Man kan således købe en håndtaske til lidt over 500 kroner, eller en af de noget større shopper tasker i kalveskind til omkring 1000 kroner.

Hvor?

Der er rigtig mange butikker der forhandler dem på landsplan, ikke mindst en lang række pelsforretninger. En udførlig liste kan findes på Nova’s hjemmeside. Der er dog også rig mulighed for at finde taskerne i rigtig mange webshops som carriealong og mange andre.