Taske fra Octopus

Octopus

Hvor mange er store designhuse har tæt på 100 års historie bag sig, så er Octopus Copenhagen et noget yngre bekendtskab. Den københavnske virksomhed har nemlig kun eksisteret siden 2000. I lidt mere end 10 år har man kunne købe tasker, punge, smykker, sko og bælter designet af Octopus, hvor det især er taskerne man ser mange af.

De større tasker er stort set alle kendetegnet ved at være såkaldte flet tasker i skind, og der meget karakteristiske tasker kommer i stort set alle farver og størrelser, så der er noget for en hver smag.

Ikke to er ens

Noget af det der gør, at Octopus tasker ikke lige er som alle andre er, at der rent faktisk ikke findes nogen andre. Hver enkelt taske er nemlig unik, og derfor er man også sikker på altid at købe en taske som inden andre har. Louis Vuitton’s karakteristiske tasker ligner alle hinanden, men med en Octopus taske er man sikker på at få en der er fuldstændig unik, og hvem vil ikke have det i disse individuelle tider.

Derfor henvender designet sig også i sær til modebevidste kvinder, der ikke ønsker at følge strømmen, og gerne vil skille sig ud fra alle andre, med noget der er helt unikt og eksklusivt. Mange af deres designs ligner til forveksling hinanden, men hvis man kigger dem efter i sømmene, vil man se, at de ikke er ens.

Udover den taske man kan se på billedet her, er Octopus især blevet kendte for deres skuldertasker med ugler på, der er voldsomt moderne lige i øjeblikket, men det er stort set kun fantasien der sætter grænser.

Prisen på Octopus

Som nævnt fås taskerne i rigtig mange forskellige former og størrelser. Derfor er priserne også meget varierende. De mindste punge uden så mange detaljer kan købes fra omkring 200 kroner hvis de er på udsalg, men man skal have en del flere penge op af lommen, hvis man er på udkig efter de lækre skuldertasker. Der skal man nemlig regne med at skulle betale lidt over 1000 kroner.

Hvor køber man dem?

I takt med at de er blevet mere og mere populære er der selvsagt også flere der er begyndt at forhandle dem. Derfor kan man også finde dem i rigtig mange butikker i de lidt større byer. Hvis man ikke gider lede længe efter dem, kan man også finde dem i rigtig mange internetbutikker hvor udvalget som regel også er langt større.