Taske fra Oilily

Oilily

Når du ser en Oilily taske er du ikke i tvivl , for der er bestemt ikke mange andre producenter, der laver nogen tasker der bare tilnærmelsesvis minder om de meget karakteristiske design, som dem man ser hos Oilily.

Der er fyldt med farver og specielle farvesammensætninger, som man ikke finer andre steder. Det er en rigtig kvindetaske, hvor der er plads til alt hvad du har brug for. Og hvis du har børn, er der også rigeligt plads til bleer, sutteflasker og hvad du ellers skal bruge, hvis du ellers vælger de store modeller.

Også til de små kvinder
Oilily laver ikke kun tasker til voksne kvinder, da laver også mange tasker til mindre piger, der gerne vil være moderigtige, selvom alderen måske ikke helt tillader det endnu. Det betyder også, at deres tasker er meget slidstærke, da de skal kunne holde til lidt af hvert.

Det betyder dog bestemt ikke, at Oilily er børnedesign. Det er nemlig yderst moderigtigt, og kan bedst beskrives som en hipster taske, for kvinden der ikke er bange for at skille sig lidt ud fra mængden, og ikke er bange for at sammensætte en masse stærke farver.

Hvad for en type tasker laver Oilily?
Du går ikke forgæves hos Oilily lige meget hvad det er for en type taske du går efter. De laver nemlig både små punge, skoletasker og meget andet. Der er dog heller ikke nogen tvivl om, at Oilily mest er kendt for deres skulder og weekendtasker hvor der plads til alt hvad man kan få brug for til et par dage.

Hvor køber jeg en Oilily?
Der er ikke voldsomt mange fysiske butikker, der forhandler Oilily. Men der er en længere række webshops, hvor de kan købes. Det er dog ikke alle steder hvor udvalget er voldsom stort, slet ikke i forhold til det meget brede sortiment Oilily tilbyder. Den officielle online forhandler af taskerne/kufferter hedder Abecca, og det er også her man finder det største udvalg.

Hvad er prisen på Oilily?
Oilily er rimelig billige i forhold til den kvalitet man får for pengene. De større skulder/weekend tasker fås til omkring 500 kroner, og man kan godt være heldig at finde dem på tilbud fra tid til anden.