Pusletaske fra Halflinger

Pusletaske fra Halflinger

Alle kvinder der har et barn, finder hurtigt ud af, at en pusletaske er fuldstændig uundværlig. Man skal altid have mange ting med sammen med det lille barn, det kan være alt fra bleer til sutteflasker og mad til rent tøj og de mest basale ting for at mor også kan klare sig gennem dagen.

Mange pusletasker er praktiske, men er bestemt ikke kønne at se på. Andre er flotte men koster en formue, og når man får et barn er der masser af udgifter, der skal passes ind i budgettet, så det kan være svært at finde mange tusinde kroner til den nye Gucci taske, der tilfældigvis også kan bruges som pusletaske.

Den tyske producent Halflinger har lavet et fremragende bud på en enkel og lækker pusletaske, der er ganske neutral, men samtidig både stilren og praktisk. Det er en af den slags pusletasker, som far heller ikke vil være flov over at skulle gå med.

Prisen

Halflinger laver tasker i et fornuftigt prisleje, hvor de fleste kan være med. Der er naturligvis forskellige modeller at vælge imellem, men typisk er prisen på et godt stykke under 1000 kroner. Der er flere taskeforretninger der forhandler Halflinger, men de kan også findes på en del webshops, som eksempelvis Naturebaby der er blandt forhandlerne af mærket.

Alternativt forhandler H&M også en lang række pusletasker i den absolut billige ende, hvor flere af dem også er ganske neutrale og praktiske.

Lav den selv

Hvis du ellers er lidt ferm på hænderne, kan du naturligvis også vælge selv at kaste dig over at sy end. En enkel pusletaske behøver ikke være svært at lave, og hvis du køber stoffet online, kan det gøres meget billigt. Hos Stofgiganten der forhandler metervarer på nettet, kan du sågar finde et snitmønster på det.