Taske fra Stine Goya

Stine Goya

De sidste mange år har dansk mode og design været i en meget spændende udvikling. Der er dukket flere og flere meget talentfulde designere op, samtidig med at de danske modehuse har fået meget mere opmærksomhed.

En af de absolut mest spændende bekendtskaber på den danske modescene er Stine Goya, der i 2006 stiftede mærket der altså bærer hendes navn, og siden da er det gået meget stærkt for Goya. Hun blev uddannet i 2005, og allerede året efter var mærket altså oppe i omdrejninger.

Der gik ikke længe før den danske modebrance fik øjnene op for den talentfulde designer, og der skulle heller ikke gå lang tid før hun blev et internationalt navn.  På nuværende tidspunkt kan hendes tøj og tasker købes i mere end 90 butikker, hvoraf flere af dem er i de største modebyer verden over.

Der er mange magaziner, der har skrevet om Stine Goya, og eksempelvis har der været skrevet om hende i Elle og Vogue, der er to af verdens uden sammenligning største modemagaziner. Hun har desuden vundet den eftertragtede pris DANSK Fashion Award i år som årets designer.

Stine Goya er primært kendt for hendes designs inde for tøjmoden, og derfor er der heller ikke så voldsomt mange tasker at vælge imellem, hvis der skal stå Goya i dem, men der er dog et par lækre modeller, der signalerer kvalitet og mode. Ikke mindst den meget fashionable sportstaske, der kan købes for lige under 1000 kroner, og vil klæde et hvert omklædningsrum.

Pris:

Ligesom hendes tøj, så er de få tasker i den dyre ende, men de ligger dog langt fra Louis Vuitton og andre af de største taskeproducenter, og man behøver ikke blive ruineret af at købe en.

Hvor?

Stine Goya tasker kan købes i de samme butikker, som dem der forhandler hendes tøj. Man kan finde lister over forhandlere på den officielle hjemmeside, hvor man også kan se flere billeder af både tasker og tøj. Du kan læse lidt mere om den seneste danske taskemode her.