Hundetaske

Hundetaske

Har du en lille hund, som du skal have med rundt, er det uundværligt med en taske til at have dem med i, da små hunde ofte ikke kan gå så langt, eller fordi du skal have den med i bussen eller lignende. De findes i et utal af forskellige varianter, og findes til stort set alle størrelser af (små hunde).

Det vigtigste at have styr på, når man skal vælge en taske til sin hund er størrelsen. Tasken må nemlig naturligvis ikke være for lille til hunden, så den ikke kan være der, men samtidig må den heller ikke være så stor, at hunden ikke sidder sikkert i den.

Det er også vigtigt at tænke på hundens sikkerhed. I tasker der er designet til hunde er det eksempelvis således en line, der sørger for at hunden ikke kan hoppe ud af tasken.

Prisen

Tasker til hunde kan koste alt mellem et par hunderede kroner og mange tusinde alt efter hvilket mærke der skal være på dem. Der er mange af de store modehuse der har lavet god forretning på eksklusive modeller til overklassen, men hvis man går mere efter praktisk end pragtfuld, er prisen ofte i den lave ende eksemplet her kan købes på dyrelageret og koster under 250 kroner.