Taske fra The Bridge

The Bridge

The Bridge lyder måske som et engelsk eller amerikansk mærke, men rent faktisk har det hjemme i Firenze i Italien. Det har eksisteret siden 1969 og er i dag kendt for at stå bag nogle af de absolut bedste lædertasker i verden. The Bridge er kendt for at bruge det bedste læder der kan opdrives i hele Italiens som bliver farvet på den oprindelige metode i egetræstønder.

Det er en ældgammel metode, der bliver brugt for at gøre læderet slidstærk og give det den helt rigtige farve hvor det helt naturlige look i læderet kommer frem som naturen ville ønske – siges det.

Og hvis du synes det lyder dyrt, så er det også tilfældet. For naturligvis betaler man for det gode håndværk, til gengæld er taskerne også stort set uopslidelige. Der er sågar nogle butikker der lover livslang garanti på dem.

Eksklusiv computertaske

The Bridge er kendt for mange forskellige typer af tasker, og i mange år har der været deres håndtasker, der har været på dagsordenen. På det seneste er mærket dog især blevet populært for deres tasker bærbare computere. Og hvad står bedre til en ny MacBook air, end en super lækker taske af ægte italiensk læder.

Pris?

The Bridge tasker er super lækre, desværre er de også rimelig dyre. En computertaske koster omkring 3000 kroner, mens man skal slippe et sted mellem 1500 og 2000 for de mindre håndtasker. Hvis man vælger at investere i en sådan, er man dog også stort set sikker på, at have en taske for livet, hvis man da ellers passer bare en smule på den.

Hvor?

Der er rigtig mange webshops der forhandler mærket. Det er dog typisk sådan en taske men gerne vil prøve inden man køber den, ikke mindst fordi de er rimelig tunge, og det skal man være opmærksom på inden man køber dem. Neye kæden forhandler dem, og der kan kan naturligvis både prøve og købe dem.