Taske fra Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger blev stiftet for mere end 100 år siden i Sverige af Markus Schwarmann og Hjalmar Nordström. Den gang var det dog langt fra det samme som vi kender Tiger for i dag. De lavede udelukkende meget klassiske bukser, der mest var til ældre kvalitetsbevidste mænd.

I løbet af de sidste tyve år, har Tiger gennemgået en foryngelsesproces. I 90′erne begyndte de således at lave andet end blot bukser, men gik over til også at lave jakkesæt og henvende sig en smule yngre. I dag producerer de stort set alt inden for tøj, accessories, solbriller. Sammen med populariteten er efterspørgslen og prisen også steget gevaldigt.

Tiger, eller som de hedder nu Tiger of Sweden, er desuden ikke længere på svenske hænder, da danske IC companys købte hele selskabet tilbage i 2003. Så selvom navnet er svensk og selskabets dansk. En rigtig skandinavisk solstrålehistorie om mode.

Klassisk og elegant

Stilen på Tiger of Sweden er uanset om det gælder tøj, solbriller eller tasker elegant. Det er et klassisk look, blandet med moderne tendenser der sikrer, at deres designs altid er helt oppe i tiden. Desuden bliver deres tasker lavet af det lækreste materiale, der sikrer dig en taske der kan holde i mange år, hvis du ellers kan lade være med at købe en ny.

De laver alle former for tasker og punge. Lige fra små kortholder, til store weekendtasker. Nogen af dem de især har haft succes med, er deres eksklusive tasker til bærbare computere, til dem der ikke vil nøjes med den kedelige i Fona, hvor der følger en mus med.

Prisen

Tiger of Sweden er inden for de sidste 10 år gået hen og blevet et meget populært mærke. Derfor er prisen også steget markant siden slutningen af 90érne. Man skal derfor også regne med at skulle betale en pæn pris. De absolut billigste computertasker starter ved 1000 kroner, men hvis man vil have en med lidt flere detaljer kan man roligt doble dette. Det same gør sig gældende for skuldertasker, hvor de mest populære starter ved et par tusinde.

Hvor køber man dem?

I takt med at mærket er steget i popularitet, er det også blevet meget lettere at finde Tiger i de danske butikker. Ikke mindst fordi de er blevet opkøbt af  Companys. Hvis man ikke gider lede længe efter dem i de fysiske butikker, er der også mange webshops der har et stort udvalg af deres tasker. Eksempelvis har Miinto er ganske fornuftigt udvalg.